Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Bűnöztünk. És nem szégyenlem

2018. december 10. - csakegyErika

A kártya az ördög Bibliája. A szalonna  pedig a titkos vegyi fegyvere - hiszik sokan. Pedig nem. Bűnöztünk, bevallom, mea culpa, mea kupola :)  Vagy fogalmazzak úgy hogy nem vagyunk álszentek? Bizony, nemcsak salátán él az ember, "mink" bizony eszünk mindent, ami belénk fér. Zsenge gyökereket és gyönge szekereket. És néha Mekibe is járunk, a fene a fajtánkat.  És holnapra nem leszünk ettől a kb. 5 dkg szalonnától 100 kilósak, nem bizony. Nekem senki se mondja, hogy "felugrott rá" 30 kiló. Mikor? Hol? Hopp jött egy 30 kiló és felugrott rá? Ahhoz azért ennél több kell. Évek kitartó munkája, úgy bizony. Felszisszennek a táplálkozás szakértők? Higgyétek el, ez is kell. Vannak pl. zsírban oldódó vitaminok, hogy mást ne mondjak.  Táplálkozzatok változatosan, egyetek mindent ami él és mozog. De módjával, könyörgöm, ne púpozott tányér legyen az adag. És nem csak képen nézegethetitek a szalonnát .

2018.12.10.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr9114469930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása