Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Hova lettek a színek?

2018. március 17. - csakegyErika

Nem tudom, mikor tűntek el a színek. A ruhákról. Nem vettétek észre, hogy jóformán csak fekete kabátban, sapkában, nadrágban járnak az emberek? Na jó, egy kis szürke, barna "befigyel". (A következő írásom a kedvenc szavaimról fog szólni, eskü:) ) Áll a sok dilló a buszmegállóban, mint egy szép fekete massza. Ha meg a jóember át akar haladni a Zúttesten, csikorognak ám a fékek, fejeljük le a szélvédőt, mert alig venni észre a barmát. Ennél már csak a kertvárosi paraszt a jobb ,mer' az nem szeret a járdán menni, mind a Zúttesten sétafikál, naná, hogy talpig feketében. Már az út közepén kell mennem, mert jobbról-balról parasztok sétálnak. SŐT!!! Futóbiciklivel, idióta kölkekkel:(

2018.02.14.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr9413748904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása