Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Veronai busztragédia

2018. február 14. - csakegyErika

Barbikám jobban lett, megírta a felvételit. Majd meglátjuk:(

Viszont: SZOMBAT:) az egyik legszebb nap a héten. Van idő dolgozni, hétfőn határidő. Délután pihikélés, Manómmal "Keménykalap és krumpliorrt" néztünk. Azok a régi jó gyerekfilmek, színészek:  Haumann Péter, Alfonzó..... de kár értük.

                                                                   ----------------------------------------------

Ma van a veronai busztragédia évfordulója........ tavaly ilyenkor épp ebédeltünk a kislányokkal amikor az étteremben a Barbi  elkezdett telefonozni, és minden hír azzal volt teli...........és csak írtak és írtak a facebookon az osztálytársak, sajnos egyik kislánynak rokona is volt a buszon.....iszonyat. Nincsenek szavak. Ennyi fiatal kis lélek. Ennyi derékba tört élet.  Ennyi családnak ott megállt az idő....most újra sírok. Siratom őket ismeretlenül. Most felidézik a tv-ben az elmúlt idők buszbaleseteit....megszakad a szívem. Édes kicsikéim. És igen, hiába tiltja a Biblia, és hiába nem hozza vissza őket semmi, de szemet szemért. Igenis büntessék meg a rohadékokat, akik felelősek, mert azok. A hallgatásuk, bujkálásuk mindennél beszédesebb.

2018.01.20.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr8013669730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása