Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Hagyományaink

2018. február 11. - csakegyErika

Kinőttem már abból a korból, amikor kis ilyenecske, olyanocska, díszecseke, szívecske, stb. füstölő, anyám tyúktya kell "hangulat"hoz. De vannak dolgok amik nélkül nincsenek évszakok. Nyáron a főtt kukorica, télen a sült tök. Imádom:) Nincs vele sok macera, és nagyon finom. Amikor sütök és a kislányok visznek az iskolába, sok gyerek azt se tudja mi fán terem, a szülők nem szutykolnak ilyenekkel. Pedig nem is tudják miről maradnak le. Nálunk gyerekkorunkban anyu télen a sütőben sütött héjában krumplit és vajjal, sóval ettük még melegen..... nyáron pedig e tejes krumpli leves, ami tejben együtt főzött krumpli darabok és egész vöröshagyma. Mennyei. Azok a gyerekkori ízek, illatok..... nektek milyen ízek jutnak eszetekbe gyerekkorotokból?

2017.12.09.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr413654680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása