Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Lett volna egy gálaműsor

2018. február 11. - csakegyErika

Ma lett volna a Barbikám év végi Marina gálaműsora. Már a héten mondta hogy jobban fél mint a világbajnokság előtt, nem is érezte jól magát napokig. Ebéd után szürke arccal közölte hogy émelyeg, nem tudja megcsinálni. OK, telefon, lemondtam. Ha nagyon erőltetem, elment volna, de ha nagyon-nagyon rosszul van, úgysem tud teljesíteni. Inkább úgy láttam lelkileg nem állt még készen. Kimerült. Aludt egész délután. Kicsit sajnáltam, mert évek óta aki eddig volt kislány az emelő számban, idén lecserélték, mert a Barbi könnyebb, és jobban is tudja magát tartani, a torna miatt feszesebb, őt emelték volna. Nyilván nélküle is lement a show. Nem lehet egy ... két lovat megülni, a Balettiskolában is készülnek az év végi előadásra, reggel fél 8-tól este 6-ig minden nap bent vannak, próba, tanítás, próba, vizsgák. Kell a pihenés.

2017.12.17.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr6713654704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása