Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Színház az egész világ

2019. május 12. - csakegyErika

"ARÉNA" előadás, Győr.

A nagylemez dalai (+a Flipper, + a Volt és lesz) felfűzve egy bugyuta kis történetre. Amit nem értek, mert az ABBA musical is dettó,  bugyuta kis történet felfűzve a "fekete" kazetta dalaira, és működik. Ráadásul a Volt és lesz-t Forgács Péter, aki a narrátor is egyben, ő énekelte, legtöbb barom néző most hallotta először , szomorú.

Közönség fanyalog, ( 90% 70-es , nem az ő fiatalsága dalai, 2% 10!!!! éves vagy  azon aluli.Minek?, Tudom, értem, 70-es években anno sikk volt szénházba járni,  Papával karöltve, "a mi helyünk a 4.sor közepe", baromság. 8 ezer ft-ért megnéz 15 előadást? Én 8 ezerért megnézek 1-et, de az tényleg érdekel. Bérletről ennyit.)

Darab: jópofa beszólások, szóviccek, aktualitások  ("TAPS" -díj, BL döntő, imádtuk ), szinte az összes sztár színész benne volt, és odatették magukat rendesen.

Ami külön szót érdemel: a tánckar, le a kalappal. A tánckar legtöbb darabban a néző számára  csak körítés, háttér, nem is figyeled őket, ha a nézők szeme piros lézer sugár lenne, esküszöm csakis a színészek arcát sugarazná. Az előadás nagy részében a táncosokat figyeltem (Pesten 3 éve a Dzsungel könyve előadáson a férfi táncosok egyike se volt 80 kg alatt, rengett a háj rendesen, kiábrándító.) De ezek, itt, mind 35 alatt, végig széles mosollyal az arcukon  a fiúk , látszott hogy piszokul élvezik, fantasztikus volt).

Díszlet: 80-as évek, visszaköszönt a ruha, a címer, a munkáskabát amit csak el tudsz képzelni:)

Summa summárum: nekem tetszett, nyilván nem egy Dzsungel könyve, stb, nézhető és hallgatható.És ezek a színészek, táncosok odatették magukat rendesen! Idióta nézők fanyalogva épp hogy csettintgették a tenyerüket, szégyen. Pedig az előadás résztvevői mind-mind megdolgoztak ezért a darabért, végigcsinálták becsülettel. A nézők pedig szégyelljék magukat de á, minek is tépem a számat, fel se fogják a nyomoroncok. Kis Grofó meg Gáspár Győző kb .ez az ingerküszöbük.

2019.05.12.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr8614822758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása