Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Otthonszülésről, úgy általában

2018. március 17. - csakegyErika

Geréb Ágnes: OK, hogy "régen", otthon születtek a gyerekek. Meg is lehet nézni, milyenek lettek:) Vagy hányan élték túl:) Hát igen, nagy az Isten ÁLATKERTYE:) Hiába telt el sok-sok év, a sírjában Hugonnai Vilma és Semmelweis Ignác úgy pörög mint a grillcsirke:) Hiába éltek, a sok tudatlan embör lexarja amiért éltek, dolgoztak. Született pár gyerekem. Nem volt minden tökéletes a kórházban. De sose jutott volna eszembe hogy ne a kórház biztonságát válasszam. És tudod mit? Mindenkinek joga van úgy élni az életét, úgy megölni a gyerekét, vagy saját magának sose gyógyuló sebesüléseket okozni, ahogy akarja. Sztem írjanak alá egy nyilatkozatot, hogy vállalnak minden felelősséget, oszt' CSÁ. Irány haza a panelbe, follyon a vér, stb, ami folyik. Hallgassa a 3 éves tesó (meg az összes 10 emelet) ahogy anyuci üvöltöz.a szomszéd szobában. DE!!!!!!!! Akármi is történik, a kórház közelébe se mehessen!!! Ne kapjanak orvosi ellátást!!! Oldja meg ő, és a kedves jó bábája, ha bármi probléma merül fel. Vagy-vagy. Nincs középút. Ja, hogy tesszük az agyunkat, aztán ha kicsit is rezeg a léc, máris kell a fuj-fuj-kórház? Akkor már jó??? Én még külön szigetre is száműzném ezt az agyhalott otthonszülő bandát:)

2018.02.12.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr1013748900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása