Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Összeesküvés-elmélet 2.0 (változnak az idők.......)

2019. április 24. - csakegyErika

Fél literrel több lett, maradhat? A súlymértékek helyét lassan átveszik az űrmértékek............ Emlékszem,gyerekkorunkban otthon is, iskolában is, étteremben is több volt a köret mint a hús. Mennyire vágytuk, rágtuk volna, de nem kaptunk több húst. A köret fele így hát mindig a tányéron maradt:) most pedig? Morzsányi rizs,  pár csipet krumpli..........a galuska itt-ott kibukkan a pörkölt alól. Minden étel szottyos, úszik a lében, ki se látszik a tejföl alól. A legtöbbje csak kenyérrel ehető. Többször eltöprengtem rajta, mi történhetett? Kihalóban van a rizs és a krumpli nevű állat? Drágább a köret mint a hús? Inkább az lehet, (vigyázz laposföld-hívő vagyok alufólia sisakban), hogy ez is az összeesküvés-elmélet része. Az éttermek az orvosi rendelők "előszobái". Nézd meg,  plázákban, Árkádban, micsoda iszonyú adagokat nyomnak be, tocsog az egész, kész hányinger ha csak ránézek. Pedig ami bennem undort kelt, attól más dörzsöli a kezét: gyomorpanaszokkal élen járunk Európában. Bizonyám:) A gyógyszeripar barátaim! Az virágzik rendesen, hála a szottyos ételeknek, soha ennyi beteg embert nem láttál mint mostanában.  Tömjétek csak magatokba, folyjon a torkotokon, vár rátok orvosok hada, hajrá.

2019.04.24.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr214784900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása