Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Mindennapi zsoldosunkat add meg nekünk ma - a foci. Hát persze.

2019. április 16. - csakegyErika

Dárdai itt, Kleinheisler ott.   Ma ő itt, holnap ő ott.                                                                                                        De régen, régen minden jobb volt.                                                                                                                              Régen, amikor a foci még nem a pénzről szólt, amikor a focisták fociztak, és hallja csodát: F.U.T.O.T.T.A.K. És nem kaptak milliós fizetéseket, és nem bocsátottak el edzőket ha nem ment a csapatnak, és a győri csapatban győriek fociztak, a pécsiben pécsiek, a szenegáliban szenegáliak. Most csak kapkodjuk a fejünket: ő?Itt? A múlt hónapban még ott? Átjáróház, nem csapat. Szegény Minarik forog a sírjában.

2019.04.16.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr7914770210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása