Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Augusztus 20

2018. augusztus 20. - csakegyErika

Évekig augusztus 20-án több egyház képviselője együtt mondott áldást és törte meg az új kenyeret. Jutott belőle a család apraja-nagyjának, jó volt az összetartozás, hogy együtt éltük át. Ez már évek óta nincs, idén későn vettük észre hogy az egyik templomnál volt a kenyérszentelés.

Lusta asszony augusztus 20-án nem főz, irány a Búcsú.  Barbikám rongylabdával  dobott, korona a nyeremény. Lilike fahalacskát horgászott, idióta labda a díj.  Tűzforró ugrálóban csúszkált, ahogy kell. Tömeg szerencsére még nem volt, korán mentünk. Estére meglesz az is, és mulat már a művelt magyar nép.

2018.08.20.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr4314191897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása