Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

O NYUL - értekezés újabb családtag érkezése kapcsán, és egy régi Gálvölgyi paródia

2018. július 02. - csakegyErika

Meghülyültem. Vagy agyamra ment a meleg, a nyár, a szerelem - nem kívánt rész törlendő. Ahogy várható volt, megérkezett O NYUL. Itt él, itt lakik, anyám borogass.

Ez van, ha van egy kislányod, aki szőke mint a nyári búzamezők, néha annyi az esze mint egy marék kukorica, aztán év végén olyan tárgyakból lesz ötös, hogy az ámulattól tátva marad a szád. Aki eljátssza ahogy ül a kutya a kutyaólban, aki sírógörcsöt kap mert meglát  a Tropicariumban egy nyílméreg-békát, mert ANNYIRA GYÖNYÖRŰ.........Akinek a mindene az állatok, főleg a Nyúlja. Gyapika. Akinek a kendőjével aludt, mert olyan jó Gyapi-szaga van.....

és a cím, kérdezitek? Ó, az egy régi Gálvölgyi paródia, idelinkelem, nagyon vicces. O NYUL.

https://videa.hu/videok/vicces/heti-hetes-galvolgyi-a-nyuul-janos-nyul-dmc86A0p13m36fKI

 

 

2018.07.02.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr9914089653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása