Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Pakolom a könyvespolcot és jajj nekünk itt a tavasz vagy a nyár

2018. április 25. - csakegyErika

Bizony, előkerülnek végre rég látott könyveim, lesz mit olvasni mostanában:) amióta szegények ládákban pihentek inkább vettem párat de nem keresgéltem őket. Átvészelték szerencsésen a pihenőt.

Barbikám 15.szülinapja. 15 éve reppent erre a poros világra a kis rakétám. A kórházban a nővérek Barbilánynak hívták, hogy el ne felejtsék hogy ő kislány. No azóta történt egy kis változás:)

Hétvégén családi ünnepség, lehet takarítani előtte és utána:)

Drága gyermekeim nem tudnak betelni a jó idővel, alig lehet bekönyörögni őket, minden este harc a fekvés és minden reggel harc a kelés........tudom rossz anya vagyok.Már nagyon várom a nyári szünetet, a lazulást.

2018.04.25.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr913870634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása