Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Szülinapi kerti party

2018. április 22. - csakegyErika

No, most nem az enyémeknek, Lilikémet hívták szülinapra. Olyan szülinapra, ahol 3 kis testvér tartotta egyszerre a szülinapját, mind hívott barátokat, és mehettek tesók, szülők is:) és mind, gyerekek és felnőttek, felfértünk a lovaskocsira. A kocsikázás után sütögetés következett, jóféle szalonnával. A kajához mini virslikkel járultunk hozzá, ették a gyerekek ezerrel. Vittünk pillecukrot is, mint az Ámerikaiak, de mi nem vagyunk jóamerikaiak, mert összeolvadtak a cukrok. A gyerekeknek ez mindegy volt, ették "nyersen" is :) :)

Az egész nap ezzel ment el, mivel délelőtt előszobabútort vettünk, csak még azt nem tudom ki rakja össze, mert jövő héten Barbi szülinap, és a bútorok dobozban, a cuccok zsákban:)

2018.04.21.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr3813855686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása