Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Villantások (boka), és villanások (anya szeme)

2018. április 04. - csakegyErika

Jó pár évvel ezelőtt megőrültek a férfiak ha kivillant a hosszú szoknyából nagyanyáink bokája. Pár éve a derekukat mutogatták a lányok, lett is vesebeteg bőven, jött a hosszú kötött derékmelegítő, mint az öreg néniknek. Ha ez nekik jó??? Kezdődött a térden szaggatott gatya, szerencsére tél lett és elnapolták. De a boka, no az télen is kitartott. Titokzoknival, naná. Nem győzöm ostoba lánykámat nevelni, el nem hinné, hogy lábról rohadtul fel lehet fázni. Minden reggel gatyaszár letűrés a program. Volt hogy visszazavartam hosszabb!!! rendes boka fölé érő zokniért, ami természetesen égő. Ebben a szeles időben a gutaütés kerülget a villogó bokáktól, főleg ha az én gyerekem villogtat.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr9413810284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása