Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Ez ám a dicsőség

2018. február 14. - csakegyErika

Cikk címe nagy betűkkel az Origón:

A koreai Playboy címlapján pózol Mihalik Enikő

A képet inkább nem teszem fel ide. Alig-kabátkában, meztelen popóval:(

Hát igen. Ez egy cím. És ide eljutni dicsőség. (Elsőre véletlenül azt írtam, hogy "lejutni" :)     - de lehet ......ez pontosabban kifejezi? Egyébként ja. (hogy a kedvenc 20 éves unokahúgom szóhasználatával éljek) Adott egy lány, aki elég helyeske volt, felfigyeltek rá, aztán kisminkelték, aztán sztárolták, aztán külföldre ment, aztán ott is modell lett, most már Playboyban szerepel.....Koreában.....hát nem tudom. Volt már nekünk Palvin Barbink is, helyes kislány, és naponta más "celeb" Neymar, Hamilton, fehérek, feketék....aztán a drog, aztán az öngyilkosság. De tényleg, lányok, ez kell? Ez jó? Erre büszkének kell lenni? Meztelen fenékkel egy koreai szexlap címoldalán? Édes jó Istenem..... de biztos bennem van a hiba.  Nem akarok ítélkezni, nehéz szakma, de volt valaha Sütő Enikő, stb? Ugye ők nem jutottak el idáig? Ennyire megváltozott a világ?

2018.01.10.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr4113669682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása