Gondolatok, történések, csak úgy, magamnak, és annak, aki véletlenül rám talál az internet rejtett bugyraiban :) Isten irgalmazzon mindannyiunknak.

erikablog

erikablog

Csodálatos férfiak, erő, izom fehér fogak....

2018. február 14. - csakegyErika

Lehet jobb is hogy nem lehet hozzászólni, mert meglincselnének a Zemberek:) Ma a tv-ben egy pszichológus vagy mi, a megölt VV Fanni vagy ki kapcsán dühtől fröcsögve elemezte a prostituáltak lelkét (ami nekik nincs, mind kiégtek, szerinte) és motivációját (olyan nincs hogy valakit belekényszerített az élet, mindenki választhat, ők a könnyebb pénzkeresetet választották, stb.) Aztán volt ilyen kitakart riport a fenti foglalkozás egyik képviselőjével, aki arról mesélt, hogy az első "munkája" során egy kis házi kínzókamrás pasival kellett lennie. Meg hogy soxor fél egyáltalán túléli-e a "munkát". No kérem. Ez egy ősi szakma, tudjuk. Kérdés: ha van kínálat, de nincs rá kereslet (pl. harisnya-szemfelszedő, és még sorolhatnám) meddig létezik az a szakma ? Kórus: kihal, mint a dinoszauruszok. No erről van szó. Én nem védem őket, gyomor, meg helyzet kérdése. De azért ne essünk már át a ló túlsó oldalára, hogy ezek a nők fuj-fuj, akik meg igénybe veszik a szolgáltatásaikat, a makulátlan férfiak? A sok félállat perverz barom, akik miatt már nem elég a "hagyományos" szereplők, többszereplős buli, filmek, már eszközök, gyerekek, csecsemők!!!!!!! stb? Meddig mehet ez így? A prostiknak segély, a hapsiknak milliós büntetés, rögtön elvenné a kedvüket. Aztán táncikálhatnának a nők az út szélén, ha egy pasi sem keresné őket. Szegény, meg nem értett férfiak. A feleségük által visszautasítottak. Ártatlanok, akik csak egy kis szórakozásra vágynak. Akik nem kapják meg otthon ami nekik, a munkában megfáradtaknak jár. A kis házi kínzókamra, aha. Sose fog ez megváltozni amíg férfiak hozzák a törvényeket. Az Ő törvényeiket.

2018.01.03.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr3413669652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása